خبر ويژه
تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394برچسب:اقتصاد,مذاکرات, | 13:59 | نويسنده : Reza & some people&ahmadi

معاون وزير اقتصاد دولت اصلاحات گفت: دولت علاقه دارد اقتصاد را به مذاکرات گره بزند.
    حيدر مستخدمين حسيني معاون اسبق وزارت اقتصاد در گفتگو با نسيم با انتقاد از تقارن زمان افزايش قيمت بنزين با مذاکرات هسته اي اظهار کرد: اگر افزايش قيمت حامل هاي انرژي و نان به بعد از تعيين تکليف مذاکرات در دهم تيرماه موکول مي شد صورت خوشايندتري از برهه کنوني پيدا مي کرد.
    مستخدمين حسيني با تاکيد بر لزوم بهبود شرايط داخلي اقتصاد کشور در آستانه مذاکرات براي حمايت از تيم مذاکره کننده هسته اي به نسيم تصريح کرد: تيم مذاکره کننده هسته اي زحمت و وقت زيادي را صرف مذاکرات مي کند و مسئوليت سنگيني را برعهده گرفته است، بنابراين بايد به آنها کمک شود تا با آرامش بهتري در مذاکرات حضور پيدا کنند؛ نه اين که کاري کنيم آنها در پشت سر خود احساس کنند که مردم از وضع اقتصاد کشور با توجه به افزايش قيمت ها ناراضي هستند.
    در همين حال رجانيوز با طرح اين سوال که آيا افزايش قيمت بنزين و گاز و ايجاد نارضايتي در مردم قرار است جامعه را به «توافق به هر قيمت» راضي کند؟ نوشت: به فاصله چند ساعت بعد از اعلام يکباره افزايش قيمت بنزين و قطع شدن سهميه خودروها و موتورسيکلت هاي شخصي، افزايش قيمت گاز خانگي و تجاري نيز قطعي شد. اين روند عجيب در حالي از سوي «دولت تدبير» صورت گرفته است که دولت مي توانست از عجله در تصميم گيري دراين باره اجتناب کند زيرا در شرايط کنوني که تيم مذاکره کننده هسته اي در حال مذاکرات نهايي است، ممکن است اين تلقي ايجاد شود که هدف نهايي دولت از افزايش شتابزده قيمت سوخت آن هم بدون اعلام قبلي، ايجاد يک «اهرم فشار» براي نارضايتي عمومي در جامعه بوده است تا با گره زدن حداکثري وضعيت اقتصادي مردم با مذاکرات هسته اي، جامعه آماده «توافق به هر قيمت» باشد.
    لازم به ذکر است اعلام گران شدن قيمت بنزين در حالي امسال همزمان با سالروز فتح خرمشهر از سوي دولت انجام شد که پيش از اين نيز همزمان با دهه فجر در سال 92 دولت تصميم به پخش سبد کالاگرفت و با تشکيل صف هاي طولاني در شهرهاي مختلف و درست کردن خوراک خبري براي رسانه هاي ضدانقلاب، عملاسي و پنجمين سالگرد جشن انقلاب اسلامي را با حواشي مختلف رسانه اي مواجه کرد.
    از سوي ديگر سايت راه دانا در تحليلي نوشت: اظهارات مسئولان دولت تدبير و اميد به ويژه درخصوص مسائل اقتصادي هر روز موجب ابهام هاي بيشتري در بين مردم مي شود و ضد و نقيض گويي هاي مطرح شده از يک سو و اقدامات بي سر و صداي دولتي ها از سوي ديگر موجب شده تا مردم با نوعي سردرگمي در مسائل اقتصادي مواجه شوند. در اين بين با توجه به نزديک شدن زمان ضرب الاجل براي نهايي شدن توافقات ايران و 5+1، اين دست اقدامات دولتي ها رشد بيشتري يافته است. از همين رو به نظر مي رسد برخي دولتي ها با افزايش قيمت بنزين و نان و حذف يارانه ها قصد دارند تا به مردم اين گونه القا کنند که راهي جز پذيرش توافق هسته اي با غرب وجود ندارد و مشکلات مالي فقط در صورت پذيرش اين توافق است که حل خواهد شد.
    2 سال پيش نيز برخي مسئولان دولتي به غلط گفته بودند خزانه خالي است!


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: